Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

vineri, 22 iunie 2012

Rochie stil grecesc- rezervat







Rochiile în stil grecesc stim ca sunt poate cele mai elegante şi rafinate articole vestimentare
Musai sunt   fluide şi  încrustate cu detalii preţioase, de la coliere somptuoase la detalii cu pietre, mărgele s.a.m.d.
Mie personal imi plac cel mai mult. Sunt usor asortabile, pornind de la niste sandalute gladiator si pana la o sandaluta eleganta . In ambele situatii daca  exista si  o  bratara lata pe mana este perfect. Eu asa le port, dar nu este obligatoriu . Pot fi purtate si cu  un sacou scurt sau un bolerou.
Desi este o rochita" No Name", este lucrata impecabil si se aseaza foarte bine Mai mult este modelul care avantajeaza orice silueta si care sper ca nu se va demoda niciodata.
Printul este unul mirific si in trend pentru perioada  2012-2013
.Avand foarte multe in acest gen, am decis cei drept greu sa mai renunt la unele dintre ele.Aceasta este una. Nu am apucat sa o port niciodata . Are si eticheta.
Este din voal si captusita integral cu bumbac 65% in amestec cu 35% poliester.
Sistem de inchidere fermuar pe laterala Iar la spate prezinta elastic fin ceea ce o face adaptabila la mai multe marimi.
Marime L, dar Bust- 115cm, sub bust 74-100cm, lungime masurata pe mijlocul spatelui- 100cm, iar pana  unde incep randurile de elastice 36cm.
Pret 110 lei. Nu va beneficia de nici o reducere. O astfel de rochita costa mult mai mult in magazine.

Un comentariu:

  1. Buna ziua.
    Multumesc pentru vizita.
    Imi pare rau ca trebuie sa inchideti blogul.Offf!
    Promit ca ma voi uita pe blogul dvs.si de sunt interesata de ceva anume va contactez.

    RăspundețiȘtergere