Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

duminică, 10 octombrie 2010

Poncho din casmir gri & rosu

Poncho superb, moale, caduros datorita tesaturii 100% casmir. Culorile interesante de gri si rosu, franjurii negrii cat si frunzele ce delimiteaza culorile intre ele, il fac interesant.
Marime universala. Stare : intr-un colt are din facutul lui pe fondul rosu are tras un fir  negru, dar nu se observa deloc. In rest este impecabil.
Pret 55 lei- Pret nou 45 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu