Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

miercuri, 27 octombrie 2010

Tinuta chic pantalon verde 3/4 YOU, bluza in dungi multicolore H&M, vesta verde In Wear, sapca alba , si manusi lungi de lana crem Berska



















Bluza/tunica multicolora de la H&M, culorile mult mai vii in realitate,  maneca scurta, croi drept, guler barca. Compozitia tesaturii 80% poliacryl si 20 % poliamid. Marimea 42 dar dimensiuni U- 65cm, bust-talie-sold- 130cm, lungime maneca-21cm, lungime bluza-65cm. Poate fi purtata ca atare sau cu o helencuta/ camasa pe dedesubt. Stare exceptionala. 
Pret 30 lei.

Vesta In Wear culoare kaki, compozitie 100% bumbac, 2 buzunare la piept cu sistem de inchidere cu nasturei metalici avand inscriptionata firma , fermoar in fata. Stare exceptionala.Marimea 40, dar dimensiuni U-40cm, lungime vesta 46cm, bust 100cm, talie 90cm.
Pret 23 lei----- pret nou 20 lei

Pantalon 3/4 kaki de la You, compozitie 97% bumbac si 3 % elastan. Stare exceptionala(f.e). Marimea 40, dar dimensiuni T-88cm, sold 108cm, lungime 76cm, circumferinta crac 56cm, distanta de la crucea pantalonului in fata-21cm, spate-29cm.
Pret 27 lei. ---- pret nou 20 lei

Manusi crem de la firma Berska, compozitie 100% acril. Marimea M. Lungime- minim36cm-max 50cm. Stare noi.
Pret 18 lei 

Sapca alba din catifea raiata. Circumferinta 52cm, dar avand sistem de reglare si elestic merge mai mult sau mai putin(eu am  masurat undeva la mijloc.
Cadou la achizitionarea tinutei.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu