Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

Un imprimeu nemuritor.... carourile

.




                                                                       
Pantalon Favori  3/4 cu talie normala, superbi imprimeu in carouri cu nunate de mov, compozitie poliester, vascoza si elastan. Deosebit de placuti la purtare, si dau foarte bine la orice tip de incaltaminte, avand model skinny, buzunare false cu cate 3 nasturei aplicati imbracati cu acelasi material, bata lata in talie ptr curea.  
Stare impecabila.(f.e.)
Marimea 38 dar dimensiuni: T- 80cm, distanta de la crucea pantalonului in fata-22cm, spate-34cm, sold 100cm, circumferinta crac 53cm, lungime 85cm. 
Pret 23 lei


Topul lila detalii si pret despre el gasiti AICI

              
Taior made Germany din 100 % bumbac, necaptusit, umeri bufanti, sistem de inchidere la un nasture.Imprimeu in carouri . 
Stare impecabila.
Marimea 44, dar dimensiuni U-44cm, Bust-104cm, Lungime sacou 55cm. 
Pret 20 lei

                                                     
Sapca in carouri din lana , bumbac si poliester, captusita, 53-54cm circumferinta dar se mai poate regla  si mai mult si mai putin. 
Stare perfecta.
Pret 20 lei




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu