Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

joi, 15 decembrie 2011

Tinuta vesela verde/ negru/roz




Aceasi fusta negra din jerse de mai jos, 
dar cu alte bluze.
Am facut aceasta combinatie ptr a iesi modelul si culoarea fiecaruia cat mai bine

Helencuta verde Casual wear (Basic Line) compozitia materialului 50% coton si 50 % poliester.Moale si calduroasa, poate fi purtata si la blugi, colanti ptr ca este lunguta. Stare exceptionala (f.e). Marimea 42, dar dimensiuni: U-44cm, bust 104cm, talie 92, sold 104cm (acestea sint dim minime), maneca 64cm, lungime 74cm. 
Pret 20 lei

Bluza New Look, negru intens, cu aplicatie de flori si crenngute pictate,  anchior in V, mencuta fluture, desfacuta la mijloc, compozitia materialului 95% vascoza si 5 % elastan. Stare exceptionala. Marimea  18/ 46, dar dimensiuni: U -free, bust, talie, sold  min100cm, lungime 52cm.
Pret 22 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu