Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

luni, 19 decembrie 2011

Sequin dress - rochia cu paiete










 
               


           Principala tendinta in materie de rochii de Revelion este, fara indoiala, rochia cu paiete. Au fost propuse o multime de modele fabuloase de rochii cu paiete, cu bretele groase, maneca scurta sau lunga, cu croiala dreapta, lejera, sau dimpotriva, pe corp. Iar asta este cea mai clasica varianta ce  reprezinta rochia cu paiete neagra.


Rochie negru intens de la H & M  de seara, absolut superba  paietata toata, cu un decolteu generos si cu o tinuta speciala pentru noaptea dintre ani, sau orice alta petrecere. Cuvintele sunt de prisos. Chiar daca pozele nu sunt prea reusite, puteti sa-i vedeti frumusetea. 
Stare noua.
Marimea 38, croi drept, captusita integral dar dimensiuni: U 39cm, B- 100cm, T-S-98cm-100cm, lungime- 91cm, se poate scurta foarte usor la croitor.
Pret 49 lei.

(Boleroul verde nu il mai am)




Un comentariu: