Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

duminică, 23 octombrie 2011

Pantalon din stofa elestica SENSE si Bluza din bumbac tip plasa- glam



Bluza din plasa  de bumbac crosetata  de culoare  albastru indigo,(cameleon) cu aplicatii de paiete la culoare.O bluza care ne scoate din incurcaturi cand vrem sa mergem intr-un club. Merge peste o camasa, o helencuta, un top sau chiar si doar cu un desuu , pentru ca este lucrata des.
O recomand pana la masura 44, dar merge si mult mai mult.
Dimensiuni neintinse: U-usor cazuti aproximativ 50cm, B- min 100cm- max 120cm, lungime 60cm, maneca 55cm.
Stare ca noua.
Pret 26 lei


Pantalon superb din stofa de foarte buna calitate ce nu se boteste de la firma Sense. 
Compozitie : vascoza, poliester si elastan. Un material plinut ce cade greu.
Model : talie normala, croiala usor evazat jos. Un model si culoare foarte cautat ptr toamna / iarna.
Marimea 40, dar dimensiuni: T- max 82cm , distanta de la crucea pantalonului la bata -fata- 25cm, spate -36cm, sold- 100cm, circumferinta la crac sus-52cm, lungime totala 97cm , lungime la interior 72cm+3cm rezerva
Stare nou
Pret 39 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu