Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

joi, 24 noiembrie 2011

Pantalon negru sport/ casual dublat cu fleece









                                       
Pantalon de culoare negru intens dublat cu fleece.
Model drept. Talie normala. Gaici pentru 2 randuri de curele, sau una ori niciuna.
Fermoare laterale care se pot inchide cu fermoar, sau cu capsa dupa preferinta si dupa dorinta ce se doreste adaptata : sport sau casual. Practic, comod, calduros, elegant.
Are elastic jos la crac si se poate strange, devenind usor bufant, sau ptr a ne feri de frig sau zapada.
Compozitie : exterior poliester, interior  fleece.
Marimea 29. Dimensiuni: T- 76-78cm max, Sold-100cm, distanta de la crucea  pantalonului in fata 28cm, in spate -34cm, circumferinta la crac 52cm, lungime pantalon la imterior 74cm, lungime totala  100cm.
Stare: noua
Pret 39 lei



Nu va paricipa la nici o reducere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu