Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

miercuri, 22 februarie 2012

Pardesiu din stofa verde smarald de la firma KUHN - primavara/ toamna-












Un pardesiu de la renumita firma KUHN.- Made Germany
Culoarea este absolut fenomenala.Verde smarald, iar nastureii niste mici bijuterii.
Model 3/4 cu maneca raglan tot 3/4. Manseta care se vede in poze poate fi lasata in jos si purtata normal dar pentru persoane care nu au mainele foarte lungi .
Imbracat arata senzational. Iar cu o pereche de manusi lungi si mai .... Are si slit la spate.
Marime 38, dar merge la mai multe marimi.
Compozitie : 70 % lana si 30 % angora, captusit cu vascoza neagra foarte frumoasa.
Stare impecabila (are si nasturelul de rezerva). De 1000 de ori mai frumos in realitate. Pozele nici pe departe nu exprima realitatea.
Dimensiuni:- Lungime 90cm, U/ Bust- free,  maneci - masurat de sub guler 59cm, iar cu manseta lasata 70cm. 

Pret 89 lei- redus la 70 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu