Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

joi, 8 martie 2012

Cizme Over-knee negre - marimea 37







O foarte frumoasa pereche de cizme over knee. 
Sunt confectionate si croite minunat, dintr-o superba piele fina neagra, cu platforma  de 2,5 cm si toc inalt extrem de elegant de 10 cm. Are un siret impletit care da cizmelor un plus de frumusete si valoare, plus o talpa antiderapanta . Un stil  absolut deosebit. Prezinta fermoar lateral. Pielea nu stiu sigur daca este piele, sau inlocuitor intr-ucat nu gasesc eticheta cu descrierea materialului. Ideea este ca pielea nu este tare- (asa cum o clienta sugereaza ca ar trebui sa fie-) Dar va asigur ca este de mare calitate .
Se aseaza impecabil incaltate, se pot purta indoite (pana sub genunchi) sau peste genunchi, la interior marginea care se intoarce este catifelata, necaptusite gros ci normal cu dublura si atat, dar va asigur ca sunt calduroase si chiar daca au tocul inalt sunt comode avand un calapod foarte bun.
Stare:  noi ( sunt in trend si minunate. Am incercat sa le pastrez pentru mine dar sunt mult prea inalte pentru starea mea de sanatate!  )
Marime : 37
 Pret 85 de lei


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu