Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

joi, 26 aprilie 2012

Bluza lunga din catifea gri sobolan New York






Bluza lunga din catifea avand in compozitie 90 % poliester si 10 % spandex. Este fabricata in china brand NEW YORK & COMPANY.
Am incercat sa o fotografiez in multe feluri , din pacate nu imi reusesc. Tare greu se fotografiaza catifeaua !
Este moale, fina si cu tinuta, specific de fiecare data aceasta, pentru ca nu toata catifeaua are tinuta si sa mai fie si placuta la purtare.
Model lung, croi drept cu slituri pe laterale, maneca dreapta, iar la bust fronseuri .
Mult mai frumoasa in realitate.
Marimea S, dar dimensiuni: U- 41cm, B/ T/ S -100-110cm, lungime maneca 59cm, lungime totala 71cm.
Stare impecabila.(f.e.)
Pret 27 lei




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu