Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

luni, 21 mai 2012

Fusta Peplum si bluza plisate dar in model origami







O bluza de culoare rosu inchis  spre grena plisata in model origami, se muleaza frumos pe talie. Model la baza gatului si maneca putina cazuta pe umeri.
Compozitia materialului nu o cunosc exact dar este un mix de fibre : elastan, vascoza, bumbac...
Fusta in croi drept pana la sold apoi porneste usor evazat spre poale unde se termina cu un superb volan -largime de peste 120cm. Are elastic in talie.
Acelasi material ca si fusta( nu sunt set- le-am combinat eu).
La fel se aseaza superb imbracata, iar modelul este tare interesant.
Ambele sunt placute la purtare, comode, elegante practice si nu necesita calcare.
Stare ambele :impecabile - noi.
Marimi cat sa se aseze bine.
Bluza- bust- 90-96cm iar 110max., talie -96cm max , lungime 40cm, dar se intinde si pana la 50 cm lejer.
Fusta - Talie-60-80cm, S-88-110cm, lungime 73cm.
Pret : 48  lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu