Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

luni, 18 iunie 2012

Bluza eleganta si rafinata asimetrica- BLUZA REZERVAT





O bluzita eleganta si finuta de culoare maro.
Model asimetric, respectiv un colt mai lung intr-o parte. Manecutele din voal si despicate. Bustul- model petrecut. Avantajeaza toate siluetele.
Made Turcia .
Marimea 42, dar dimensiuni  U- 42cm, lungime pe mijlocul spatelui -62cm, Bust- 115cm ...., T-  recomand pana la 100cm, maneca- 15cm.
Compozitie vascoza si elastan
Stare impecabila : neutilizata niciodata
Pret 49 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu