Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

marți, 10 iulie 2012

Bluza cu top din matase Monsoon- rezervat









O bluza diafana ca print si model.
Spun doar Monsoon. 
 Se regleaza talia prin doua esarfe prinse in talie, Iar spatele are o platcuta de unde pornesc niste mici plii care ii dau si acestea un farmec si mai aparte.
Dimensiuni bluza - U-40cm, maneca 46cm, sub bust max 94cm dar se face si mai mica prin reglare cu cordonul, lungime 71cm, masurata pe mijlocul spatelui, bust - free,
Topul- Bust 112cm, bretelute reglabile , lungime masurata pe mijl spatelui 49cm.
Pret 59 lei










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu