Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

joi, 11 aprilie 2013

BOTINA / SABOT SUPERBA CU VARFUL DECUPAT DKODE - maro










Botina/ sabot by DKODE, din piele fina, atat pe exterior, cat si in interior,  deosebit de comozi. Model nou. Culoarea este maro foarte frumos, sistem de inchidere arici. Foarte comozi si stabili. Talpa este dintr-un material moale. O botina care poate fi purtata din primavara pana in toamna.
 Mie imi sunt mari dupa cum se vede si in poze.
Culoare aproape reala(f usor mai spre camel) poza 1.
Stare noua- doar probati.
Marimea 37- lungime 24,7 - 25 cm, latime 7,5cm dar pielea mai cedeaza fara a creea disconfort fiind moale, incepe cu platforma de 2cm si se termina la  toc cu 9cm. Ii recomand si la un picior subtire, aici se aseaza mult mai bine, dar si la un picior mai lat(eu am un pic mai mult si vedeti ce bine se aseaza).
Pret  77 lei - (pretul lor de achizitie a fost mult mai mare- ca idee despre preturi gasiti aici DKODE)

Un comentariu:

  1. Buna,de ceva timp tot incerc cumva sa va contactez,e-mailul postat de dvs. nu e valid,sabotii sunt superbi si chiar as vrea sa intru in posesia lor.

    RăspundețiȘtergere