Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

joi, 11 aprilie 2013

Deux-piece Xandra in dungi alb cu negru




                           
                                           
Costum  by "Xandra  "  Model tare frumos si deosebit , finut si elegant , captusit cu 100 %  poliester alb ( mii de  scuze, dar pozele nu mi-au iesit deloc bine ). Culoare alb imaculat cu dungi finute negre. Materialul costumului este tot 100% poliester cf. eticheta dar are aspect de bumbac& modal si elastan. Este tare placut la purtare si cu tinuta.
Marimea 44. 
Stare nou (f.e.)

Pantalonul - model drept si larg, talie normala, nu are gaici pentru curea. Dimensiuni : Talie 70cm, largimea cracului 56cm, lungimea de crucea pantalonului in fata  26cm- spate 32cm, lungimea pantalonului 101cm si o rezerva de 2cm.

Sacou- model lung , cambrat pe talie , sistem de inchidere cu un nasture. Are tot cei trebuie pentru a fi  special. Pozele spun totul. Dimensiuni : Umeri 38cm, lungimea la maneca 61cm, circumferinta maneca 35cm,  bust- 90cm, talia 80cm, sold 100cm.(  aceste dim. sunt maxime , lungime 75cm.
Pret  costum 80 lei

Camasa neagra ( este negru intens) cu cate  3 strasuri la revere si maneci. Material  100 % poliester. 
Marimea 44.
Dimensiuni : Umeri 37cm, lungimea manicii totala este 67cm, iar partea care se intoarce  este de 11cm, bust 96cm, talie 88cm, lungime 62cm..
Pret 20 lei 




Achizitionate impreuna - 90 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu