Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

luni, 1 aprilie 2013

Fusta din catifea mov- imperial










                                                                                                                                                    










O fusta mult mai frumoasa in realitate.
Pozele nu sunt deloc reusite.
Culoarea este un mov inchis imperial absolut superba exact ca  cea pe care din pozele descarcate de pe un alt site de prezentare- pantof si top.
Model: Ampla , cu plii mari , buzunar lateral si gaici ptr curea, placuta la purtare. Este acea catifea care te imbraca cu totul .
Captusita integral.
Compozitie : bumbac 75% , modal 25%, captuseala-  acetat.
Dimensiuni:  Talia 84cm, Lungime 86cm si mai marge pana la marginea tivita cam 2-3 cm, Sold free.
Pret 49 lei 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu