Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Tinuta casual 2- REZERVAT



Camasa House of Art , 100 % vascoza. Marimea 42, dar dimensiuni U- 40cm, bust 100cm, talie94cm, lungimea manecii cu tot cu volan 37cm . Stare execeptionala.
Pret 20 lei 
Pret nou 15 lei





Pantalon din in culoare negru intens, foarte frumos, chic . Compozitia materialului este de 55% lina si 45 % vascoza.. Marimea 38, dar dimensiuni : Talie 84cm, sold 102cm, largimea cracului 56cm,  distanta dintre crucea pantalonului si bata in fata de 21cm, spate 26cm, lungimea pantalonului 94cm. Stare execeptionala.
Pret 22 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu