Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

sâmbătă, 4 septembrie 2010

Tinuta casul 1- REZERVAT




















Pantalon negru intens facut la comanda din catifea subtire sintentica, necaptusit. Un model clasic, simplu finut, cu talie normala, fara buzunare, gaici etc.  Marimea 40. Dimensiuni : Talie 72cm, sold 100,  lungimea de la tur la bata- fata 31cm, spate 38cm circumferinta crac 46cm, lungime pantalon 100cm. Stare nou.
Pret 20 lei.
Pret nou 15 lei

Camasa cu jabou " House of Art" din 50% vascoza si 50 % poliester. Culoare mov inschis-inchis  in ape .Manici lungi cu elastic finut la bata . Marimea 42, Dimensiuni:  Umeri 39cm, bust 100cm, talie 94cm, lungime maneca- 67cm, lungime totala-74cm.
Pret 28  lei
Pret nou 20 lei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu