Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

duminică, 4 septembrie 2011

Tinuta casual 3 piese "Maro & Fistic & kaki



                               

        
                
                                
Pantalon by "Laurel" din 100 % bumbac - (aspect in ). Culoarea reala este kaki spre maro. 
Modelul: evazat , talie inalta, buzunare fata -spate cate doua.
Marimea 38. Dimensiuni : Talie 88cm, largimea cracului sus la pulpa  64cm,  la baza jos 60 distanta de la crucea pantalonului pana in talie  in fata 27cm - spate 34cm, lungime pantalon 103cm . Stare execeptionala - nou (f.e)Doar probat.
 Pret 22 lei

Bluza by "B-WAY" din 100 %  coton tare finuta si placuta . Culoarea fisticului . Modelul drept, maneca lunga care la baza are in siretel care se poate strange si purta bufant, iar in fata decolteul  model barca este destul de generos. 
Marimea XL.Dimensiuni U- 41cm- 50cm, Bust min 100cm- max 110cm, lungime 50cm. Stare execeptionala- nou(f.e)
Pret- 15 lei 


Bolero by " ESPIRIT din  60% coton  si 40 % modal  Culoare maro frumos cu marginele delimitate cu un fir metalizat tot maro. Maneca 3/4 . Marimea  XXL, dar dimensiuni U- 45cm, lungimea manicii 48cm, lungime totala 43cm. Stare exceptionala , nou( f.e)
Pret  19 lei


Achizitionate impreuna 50 de lei cu taxe incluse

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu