Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

duminică, 11 septembrie 2011

Cisme rosii si poseta rosie din piele - poseta livrata





O pereche din cisme din piele, comode cu un toc mic chic si varful putin oblig. Culoarea este super frumoasa . Sunt rosii iar culoarea este mult mai potolita ca in poze. Marimea 37. Nu sunt imblanite. Pielea este atat de moale incat priviti pozele 5 si 6 pentru a vedea ca se pot purta si ca ghetute. Iar captuseala  animal print din interior ii da un aspect tare deosebit Accesorille aurii sunt de buna calitate , nu prezinta semne de uzura. Cismele au fost purtate de vreo 2 ori in sistem office. Nu prezinta pete, semne, zgaraieturi. In  fata cutele se datoreaza de la multe hartii pe care le-am impins eu inauntru in fel si chip pentru ca sunt atat de usoare ca nu vroiau sa stea drepte de loc sa le pozez.
Pret 55 lei

Poseta din piele de dimensiuni mari XL, tip sac ca sistem de inchidere si o clapeta. Accesorii de buna calitate ce nu prezinte semne de uzura. Are un singur compartiment mare si alte 2 buzunare la interior. Se poate purta numai pe umar.
Stare exceptionala.
Pret 65 lei 


poseta livrata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu