Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

luni, 21 martie 2011

Costum de trening REEBOK si bluza rosu/alb 2 in 1 de la OXXO







Pantalonul- model drept, pe laterale are doua dungi galbene, din talie pana la genunchi despartite, apoi se unesc, iar cracul de la pantalon este desfacut jos si croit rotund. Buzunare mari in fata, sistem de inchidere fermoar si capsa. Iar in talie pe laterale are elastic.Compozitia materialului 100% poliester. Nu este captusit. Este subtire materialul, si nu se intinde deloc.
Pe cracul stang are aplicat din material caucicat numarul 56 la fel si numele firmei de pe spatele pantalonului.
Culoarea este un gri soboloan cu usor aspect uzat. Stare exceptionala. (f.e.). Marimea 36- 38, dar dimensiuni:
  Talie- 72-74cm, distanta de la crucea pantalonului in fata- 26cm,  spate-32cm, circumferinta cracului de pantalon 33cm, lungimea pantalonului -100cm. 

Geaca compozitie poliester la exterior, captusita cu melana si fas. Este chiar grosuta. O nuanta de gri usor mai inchis la culoare decat pantalonul. Merge foarte bine combinata cu  orice alta  tinuta sport . Modelul este larg si bufant, scurta pana in talie, 2 buzunare laterale care se inchid cu fermoar. Elastic in talie si sistem de inchidere tot cu fermoar. Stare exceptionala la fel (f.e). Marimea 38, dar dimensiunile sant :
Umeri- 43cm, bust 100cm, talie-sold 88cm, lungime maneca- 60cm, lungime 57cm


Pret 52 lei

La achizitionarea costumului bluziza Oxxo este cadou. Marime S, compozitie tesatura :100% bumbac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu