Bine a-ti venit!!!

Bine v-am gasit! Ca si voi, sunt dependenta de shopping si ajung sa strang prea multe haine. Daca va place ce vedeti pe acest blog, puteti sa-mi scrieti pe adresa de mail : fashion.ladyt @ ymail.com trimitand titlul sau linkul produsului . Coletele vor fi expediate prin Posta Romana, ramburs, la care se adauga taxa de transport (7-12 lei). Este necesar sa comunicati, o data cu lansarea comenzii, adresa exacta la care puteti primi coletul. Nu fac schimburi. Va rog sa cereti detalii cat mai multe despre produse deoarece nu accept retururi. La comenzi peste 100 roni, transportul este gratuit. Produsele expediate vor fi sterse de pe blog pentru o vizualizare mai rapida. Comanda minima 30 lei. Va multumesc frumos. Lady T. Va astept cu drag la shopping.

sâmbătă, 12 martie 2011

Tinuta Casual








                                                                                
Pantalon 3/4  "Favori"din bumbac satinat elastic negru-negru. Marimea 38 . Model drept-clasic.Talie semijoasa, se inchide cu doi nasturei (bata fiind mai lata) si o curea din saten negru . Este foarte placut la purtare fiind elastic.Stare exceptionala
Talia =84cm . Distanta de la tur pana la bata= 23cm, de la tur pana jos =70cm. 
Pret=38 lei

Top de mare efect dintr-un voal din 100% vascoza in nuante de bleu, maro si bej, foarte putin transparent Marimea este XL. 
Pret 18 lei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu